Pagina wordt geladen...

Project: 2018/Jette Clos du Miroir

VANAF € 276.000,-

appartement (7) VANAF € 276.000,-

1090 JETTE

2018/Jette Clos du Miroir

Nieuwbouwproject Clos du Miroir: een pareltje in een oase aan rust en vlakbij de bruisende stad: Kom en bezoek het modelappartement!

Meerdere volledig afgewerkte appartementen beschikbaar op het gelijkvloers met terras en tuin en de 1ste verdieping.

 

Modern en volledig instapklaar appartementen op gelijkvloers of 1e verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 97 tot 135 m2 en een terras van 9 tot 36 m2 gelegen in een rustig privatief binnengebied en toch pal in de stad.

Kwaliteitsvol wonen op een paar minuten stappen van het Astridplein en een overvloed van hippe restaurants, toffe cafés en boetieks in de buurt.

Indeling : Via de inkomhal op parketvloer heeft men toegang tot de ruime leefruimte met een  prachtige  open keuken. De leefruimte biedt plaats aan een eethoek en een gezellig salon. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot een fraai terras en/of de privatieve tuin. De elegante badkamer met keramische tegel, voorzien van douche, bad en lavabo meubel met spiegelkast, werd centraal gepositioneerd rond de master bedroom en de 2de slaapkamer. Hetzelfde geldt voor het apart toilet met handen wasser. Beide slaapkamers met parketvloer genieten van grote raampartijen welke zorgen voor een zorgeloos gevoel. De technische berging, in de inkomhal,  biedt voldoende plaats voor een wasmachine en extra opbergruimte. Een veiligheidsdeur maakt het plaatje compleet. Fietsenstalling is tevens voorzien.

 

Mogelijkheid aankoop autostaanplaatsen (vanaf 22.500 EUR) en bergingen (3.000 EUR) op niveau -1.

Verkoopprijzen exclusief 21% BTW en kosten.

Project Clos du Miroir is een herbestemmingsproject van de vroegere Pfizer-site. In dit privatief binnengebied zijn diverse residentiële appartementsgebouwen voorzien die deels al gebouwd zijn en deels nog moeten gebouwd worden. Er zijn diverse toegangen (Wemmelsesteenweg ter hoogte van het gemeentehuis van Jette, Léon Theodorstraat en Thomaesstraat) en voetpaden voorzien. Bij de voltooiing van de werken zullen er diverse gemeenschappelijke (speel)tuinen aangelegd worden en fietsenstallingen voor bezoekers voorzien worden. Het concept van wonen rond een binnenoase staat hier centraal. Clos du Miroir gaat 100 % voor het creëren van een groene, veilige, privatieve en hoogwaardige woonomgeving.

beschikbaarheid

VerdiepRefOppPrijs

UW AGENT: Kristel Van Belle
0496/78 01 20
kristel@co-immo.be

Wolvertemsesteenweg 181
1850 Grimbergen

contacteer ons

contacteer ons

Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan