Residentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint GenovevaResidentie Sint Genoveva

Project: Residentie Sint Geno... 17

Project: Residentie Sint Genoveva

VANAF € 368.000,-

appartement te koopVANAF € 368.000,-

3300 OPLINTER

Residentie Sint Genoveva

Nieuwbouwproject van drie ruime appartementen, gelegen te Oplinter, Ganzendries 6.

Dit nieuwe project situeert zich in de onmiddellijke omgeving van het prachtig dorpsplein dat volledig heraangelegd wordt vanaf 2026.

 

Het gelijkvloers appartement heeft een oppervlakte van 154m2 omvattende een inkomhal met vestiaire, toilet, een ruime leefruimte met een open keuken van ca 46m2, twee bergruimtes en een technische ruimte, nachthal, drie slaapkamers, badkamer en een patio met een tuinbering. Dit appartement is eveneens voorzien van een groot terras van ca 33m2 met aansluitend een tuin van ca 113m2 (privatief gebruik).

 

Het appartement op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 109m2 omvattende een inkomhal, toilet, vestiaire, een ruime leefruimte met een open keuken van ca 37m2, een bergruimte/technische ruimte, nachthal, drie slaapkamers, badkamer, aparte doucheruimte en een inpandig terras van 20m2 met een terrasberging.

 

Het appartement op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van 110 m2 omvattende een inkomhal, twee toiletten, vestiaire, een ruime leefruimte met een open keuken van ca 37m2, een bergruimte/technische ruimte, nachthal, twee slaapkamers, badkamer, aparte doucheruimte en een inpandig terras van 18m2 met een terrasberging.

 

Vooraan het gebouw bevinden zich 3 overdekte parkeerplaatsen, optie plaatsen van laadpalen alsook een fietsenstalling.

Bij elk appartement dient een autostaanplaats aangekocht te worden, aankoopprijs 17.500 euro.

 

De afwerking is van hoogstaand niveau, zonnepanelen, vloerverwarming, lift, een ruime persoonlijke keuze voor afwerking van vloeren, keuken en sanitair. E-peil vermoedelijk 27, recht op 50% korting onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Kortom, een prachtige realisatie op een toplocatie.

 

Contacteer ons voor het bekomen van meer informatie of voor het plannen van een persoonlijk gesprek om het project in detail samen te overlopen of te bespreken. T 0474/293 793 - info.glabbeek@co-immo.be.

 

 

beschikbaarheid

VerdiepRefOppPrijs
Vicky Dewitte

JE AGENT: Vicky Dewitte
0474 / 29 37 93
vicky@co-immo.be

Tiensesteenweg 140 D
3380 Glabbeek

contacteer ons

contacteer ons