Diensten verhuren

Co Immo biedt je een zorgeloze verhuur
op maat en in samenspraak!

De kracht van Co Immo

KLANT- en GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Onze website illustreert onze deskundige aanpak d.m.v. van een professionele fotoreportage, een beschrijving van de afwerking en technische aspecten van de woning, de weergave van de wettelijke verplichte vastgoedinfo. Kortom, als klant vind je hier alle informatie terug.

93 % TEVREDENHEID BIJ DE KLANTEN

Co Immo behaalden een tevredenheidscore van 93%. Klanten waarderen ten zeerste onze persoonlijke aanpak en ontzorging.

ALLE KANTOREN = 1 GROOT KLANTENBESTAND

Dagelijks wordt ons klantenbestand uitgebreid en bijgewerkt. Vanaf de opstart worden al onze klanten automatisch op de hoogte gesteld van het nieuwe aanbod. In functie van jouw budget en wensen. Direct actie!

SERVICE OP MAAT

Een persoonlijk contact en een goede communicatie is priotoritair voor ons! Jouw co immo makelaar neemt ieder woningdossier ter harte. Als klant staat je centraal, steeds houden wij rekening met jouw noden en verwachtingen.

ONDERBOUWDE SCHATTING

Een correcte waardebepaling is de essentie voor een vlotte verhuur. Dankzij onze opgebouwde kennis van de locale vastgoedmarkt berekent ons team de markconforme verkoopprijs verhuurprijs van jouw pand.

8 Stappenplan tot succesvol verhuren

1

Kies jouw makelaar

“Maak kennis met Co Immo”

Het is belangrijk dat je een goede vertrouwensrelatie hebt met jouw makelaar. Laat jouw keuze niet alleen bepalen door het ereloon maar vergelijk het dienstenpakket en de kwaliteit van de service. Neem de juiste beslissing en informeer je bij één van onze kantoren.

2

Beste prijs

“Je wenst de hoogst mogelijke prijs bij verhuur van je eigendom?”

Co Immo helpt je bij de bepaling van een correcte commerciële waarde. Hierbij worden criteria gebruikt zoals gemeente, ligging, bereikbaarheid, buurt, bouwjaar, grond- en bewoonbare oppervlakte, indeling, staat van de woonst, gebruikte materialen, recente gerealiseerde verhuurprijzen uit de buurt,...

3

Marktbereik

“Je wenst zo veel mogelijk huurders te bereiken?”

Co Immo is een netwerk van vastgoedkantoren met 4 vestigingen in Vlaams-Brabant waar je eigendom wordt aangeboden. Daarnaast voeren wij een uitgebreide lokale, regionale en nationale publiciteitscampagne via websites, sociale media en geschreven pers. Ons klantenbestand wordt dagelijks op de hoogte gebracht.

4

Samenstelling verhuurdossier

“Je wenst geen administratieve rompslomp“

Je hoeft als eigenaar niets te doen… wij vragen alle vereiste documenten aan. Hierdoor worden al onze kandidaat-huurders correct ingelicht om hen te begeleiden tot een correcte huur.

5

Jouw woning in beeld brengen

“Je wilt een goede indruk maken?”

Co Immo zorgt voor een professionele fotoreportage met oog voor details, geeft tips om jouw woning te doen schitteren op beeld. Kortom, we zetten jouw woning in de kijker!

6

Juridische kennis

Co Immo makelaars werken samen met interne en externe experten die je bijstaan doorheen het verhuurproces.

7

verhuurd

Na jullie goedkeuring stellen wij de huurovereenkomst op. Zowel huurder als verhuurder worden door ons begeleid tot en met de overdracht van sleutels. Samen klinken we op een vlotte verhuur!