Een Co Immo makelaar biedt je een zorgeloze verkoop
op maat en in samenspraak!

De kracht van Co Immo

KLANT- en GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Onze website illustreert onze deskundige aanpak d.m.v. van een professionele fotoreportage, een beschrijving van de afwerking en technische aspecten van de woning, de weergave van de wettelijke verplichte vastgoedinfo. Kortom, als klant vind je hier alle informatie terug.

93 % TEVREDENHEID BIJ DE KLANTEN

Co Immo behaalden een tevredenheidscore van 93%. Klanten waarderen ten zeerste onze persoonlijke aanpak en ontzorging.

ALLE KANTOREN = 1 GROOT KLANTENBESTAND

Dagelijks wordt ons klantenbestand uitgebreid en bijgewerkt met potentiële kopers. Vanaf de opstart van de tekoopstelling worden deze klanten automatisch op de hoogte gesteld van het nieuwe aanbod. Direct actie!

SERVICE OP MAAT

Een persoonlijk contact en een goede communicatie is essentieel voor ons! Je Co Immo makelaar neemt ieder woningdossier ter harte. Als klant sta je centraal, steeds houden wij rekening met je noden en wensen.

ONDERBOUWDE SCHATTING

Een correcte bepaling van de waarde van je eigendom is de basis voor een vlotte verkoop. Dankzij onze opgebouwde kennis van de vastgoedmarkt berekent ons team de markconforme verkoopprijs van je pand.

9 Stappenplan tot succesvol verkopen

1

Kies jouw makelaar

“Maak kennis met Co Immo”

Het is belangrijk dat je een goede vertrouwensrelatie hebt met jouw makelaar. Laat jouw keuze niet alleen bepalen door het ereloon maar vergelijk het dienstenpakket en de kwaliteit van de service. Neem de juiste beslissing en informeer je bij één van onze kantoren.

2

Beste prijs

“Je wenst de hoogst mogelijke prijs bij verkoop van je eigendom?”

Co Immo helpt u bij de bepaling van een correcte commerciële waarde. Hierbij worden criteria gebruikt zoals gemeente, ligging, bereikbaarheid, buurt, bouwjaar, grond- en bewoonbare oppervlakte, indeling, staat van de woonst, gebruikte materialen, recente gerealiseerde verkoopprijzen uit de buurt,...

3

Marktbereik

“Je wenst zo veel mogelijk kopers te bereiken?”

Co Immo is een netwerk van vastgoedkantoren met 4 vestigingen in Vlaams-Brabant waar je eigendom wordt aangeboden. Daarnaast voeren wij een uitgebreide lokale, regionale en nationale publiciteitscampagne via websites, sociale media en geschreven pers. Ons klantenbestand wordt dagelijks op de hoogte gebracht zodat je woonst bij de juiste doelgroep van kopers terecht komt.

4

Samenstelling verkoopdossier

Je wenst geen onaangename verrassingen noch stress. Regels, wetten, decreten veranderen om de haverklap, je hoeft je als eigenaar geen zorgen te maken… wij vragen alle vereiste attesten en verplichte documenten aan . Een volledig verkoopsdossier schenkt vertrouwen aan de potentiële kopers.

5

Jouw woning in beeld brengen

Co Immo zet je woning in de kijker! Een professionele fotoreportage met oog voor details, een virtuele toer en styling tips doen je woning schitteren op beeld.

6

Juridische kennis

Co Immo makelaars werken samen met interne en externe experten die je bijstaan doorheen het verkoopproces.

7

SUCCESVOLLE ONDERHANDELING

Een Co Immo makelaar legt de basis voor een succesvolle verkoop. Wij inspireren en overtuigen je koper, onderbouwen de waarde, benoemen de beste troeven zodat de koper het hoogste bod op jouw woning uitbrengt.

8

Verkocht

Bij akkoord over de verkoopprijs stelt je Co Immo makelaar de verkoopovereenkomst op en dit in samenspraak met de notaris. Onze verkoopovereenkomst omvat een overlijdensverzekering voor de koper. Verkoper en koper worden door ons begeleid tot bij het verlijden van de akte. Samen klinken we op een vlotte verkoop!

Tevreden klanten

"Huisje verkocht na 4 maanden"

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Stonden steeds beschikbaar voor alle vragen op alle momenten. Dit alles zorgde voor een zeer snelle en zorgeloze verkoop van mijn woning. Dank je wel hiervoor Co-immo Tienen.

Guy & Ingrid , 13-01-2021

"Uw dossier wordt van A tot Z opgevolgd en afgewerkt"

Ik kan Co-Immo aan iedere koper of verkoper aanraden. Co-Immo beschikt over een team van duidelijke, correcte, vriendelijke en enthousiaste medewerkters. Ik ben in het bijzonder Vicky dankbaar voor haar niet aflatende inzet. Zij gaat in een verkoopdossier met een ongelooflijk enthousiasme tewerk. En belangrijk zij geeft altijd zowel voor de koper als voor de verkoper de juiste en grondige uitleg. Uw dossier wordt van A tot Z opgevolgd en afgewerkt. Doe zo verder Vicky en nog veel succes.

Guy Jacobs , 02-10-2020

"Zeer snelle en zorgeloze verkoop."

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Stonden steeds beschikbaar voor alle vragen op alle momenten. Dit alles zorgde voor een zeer snelle en zorgeloze verkoop van mijn woning. Dank je wel hiervoor Co-immo Tienen.

Nico Vanlaer , 23-02-2020

"Positieve ervaring met Co-Immo"

Op aanraden van een collega contact opgenomen met Co-Immo. Van in het begin een fijn contact met Mario, die de schatting van de woning op zich nam. De verkoop werd dan verder voorbereid door Vicky. Vriendelijke en gedreven dame, niet bang voor een beejte uitdaging… Mario en Vicky hebben op korte tijd ons huis positief in de kijker gezet.

Op zeer korte termijn verkocht en we zien uit naar de afronding van dit project.

Correcte informatie. Degelijke schatting. Goede dossierkennis. Vriendelijke aanpak. Regelmatig feedback. Zeer fijn team. Positieve ervaring met Co-Immo.

Lydia Nagels , 05-05-2021

Bekijk alle reviews

Deze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan