Co Immo biedt je een zorgeloze verkoop
op maat en in samenspraak!

De kracht van Co Immo

KLANT- en GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Onze website illustreert onze deskundige aanpak d.m.v. van een professionele fotoreportage, een beschrijving van de afwerking en technische aspecten van de woning, de weergave van de wettelijke verplichte vastgoedinfo. Kortom, als klant vind je hier alle informatie terug.

93 % TEVREDENHEID BIJ DE KLANTEN

Co Immo behaalden een tevredenheidscore van 93%. Klanten waarderen ten zeerste onze persoonlijke aanpak en ontzorging.

ALLE KANTOREN = 1 GROOT KLANTENBESTAND

Dagelijks wordt ons klantenbestand uitgebreid en bijgewerkt met potentiële kopers. Vanaf de opstart van de tekoopstelling worden deze klanten automatisch op de hoogte gesteld van het nieuwe aanbod. Direct actie!

SERVICE OP MAAT

Een persoonlijk contact en een goede communicatie is essentieel voor ons! Je Co Immo makelaar neemt ieder woningdossier ter harte. Als klant sta je centraal, steeds houden wij rekening met je noden en wensen.

ONDERBOUWDE SCHATTING

Een correcte bepaling van de waarde van je eigendom is de basis voor een vlotte verkoop. Dankzij onze opgebouwde kennis van de vastgoedmarkt berekent ons team de markconforme verkoopprijs van je pand.

9 Stappenplan tot succesvol verkopen

1

Kies jouw makelaar

“Maak kennis met Co Immo”

Het is belangrijk dat je een goede vertrouwensrelatie hebt met jouw makelaar. Laat jouw keuze niet alleen bepalen door het ereloon maar vergelijk het dienstenpakket en de kwaliteit van de service. Neem de juiste beslissing en informeer je bij één van onze kantoren.

2

Beste prijs

“Je wenst de hoogst mogelijke prijs bij verkoop van je eigendom?”

Co Immo helpt u bij de bepaling van een correcte commerciële waarde. Hierbij worden criteria gebruikt zoals gemeente, ligging, bereikbaarheid, buurt, bouwjaar, grond- en bewoonbare oppervlakte, indeling, staat van de woonst, gebruikte materialen, recente gerealiseerde verkoopprijzen uit de buurt,...

3

Marktbereik

“Je wenst zo veel mogelijk kopers te bereiken?”

Co Immo is een netwerk van vastgoedkantoren met 4 vestigingen in Vlaams-Brabant waar je eigendom wordt aangeboden. Daarnaast voeren wij een uitgebreide lokale, regionale en nationale publiciteitscampagne via websites, sociale media en geschreven pers. Ons klantenbestand wordt dagelijks op de hoogte gebracht zodat je woonst bij de juiste doelgroep van kopers terecht komt.

4

Samenstelling verkoopdossier

Je wenst geen onaangename verrassingen noch stress. Regels, wetten, decreten veranderen om de haverklap, je hoeft je als eigenaar geen zorgen te maken… wij vragen alle vereiste attesten en verplichte documenten aan . Een volledig verkoopsdossier schenkt vertrouwen aan de potentiële kopers.

5

Jouw woning in beeld brengen

Co Immo zet je woning in de kijker! Een professionele fotoreportage met oog voor details, een virtuele toer en styling tips doen je woning schitteren op beeld.

6

Juridische kennis

Co Immo makelaars werken samen met interne en externe experten die je bijstaan doorheen het verkoopproces.

7

SUCCESVOLLE ONDERHANDELING

Een Co Immo makelaar legt de basis voor een succesvolle verkoop. Wij inspireren en overtuigen je koper, onderbouwen de waarde, benoemen de beste troeven zodat de koper het hoogste bod op jouw woning uitbrengt.

8

Verkocht

Bij akkoord over de verkoopprijs stelt je Co Immo makelaar de verkoopovereenkomst op en dit in samenspraak met de notaris. Onze verkoopovereenkomst omvat een overlijdensverzekering voor de koper. Verkoper en koper worden door ons begeleid tot bij het verlijden van de akte. Samen klinken we op een vlotte verkoop!

Tevreden klanten

Uitstekende begeleiding, van bezichtiging tot ondertekening compromis.

In het bijzonder tevreden van Ferdi, die zijn beroep met professionaliteit en plezier uitoefent, aanrader tot samenwerking!

F. Backeljauw

Hele professionele aanpak.

Vicky heeft dat TOP gedaan! 100% inzet. Ze heeft ons dossier prima opgevolgd met een succesvol resultaat.

B. Boyen

We hebben meermaals samengewerkt met Co Immo te Glabbeek.

Steeds kregen we de nodige en correcte input van het ganse team! Zaakvoerster Vicky is top! Correct, gedreven en responsief. Onze woning werd ditmaal binnen enkele uren reeds verkocht.

Indien je je professioneel wilt laten begeleiden met de verkoop van je vastgoed, ben je hier zonder twijfel aan het juiste adres!

L. Closset

Top-team, doe zo verder!

We werken super goed geholpen door Mario. Vlotte en duidelijk communicatie en heel erg vriendelijk!

Snelle, vlotte, eerlijke communicatie! Geloven in ons pand en in de prijs en dat heeft geloond. Op 2 weken was ons pand verkocht. We raden Mario en het team ten zeerste aan!

H. Sneyers & D. Geens

Bekijk alle reviews