waardebepalingwaardebepaling

Gratis schatting

Onze vastgoedmakelaars wonen en werken in jouw regio. Ze kennen de lokale immomarkt dan ook als hun broekzak.

Gratis schatting

STAPPENPLAN TOT CORRECTE WAARDEBEPALING

Contacteer ons

Wenst u een vrijblijvende afspraak met een co immo expert uit jouw regio? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Plaatsbezoek

Een persoonlijk bezoek aan je woning laat ons toe de “eigenschappen” ervan in kaart te brengen. Een grondige analyse en opmeting draagt bij tot de correcte schatting van jouw woning. Hierbij kijken we naar de grootte van de grond, oriëntatie van de woning en tuin, bewoonbare oppervlakte, gebruikte materialen en afwerkingsgraad, gedane renovaties of nog te voorziene kosten.

Externe factoren

Tijdens onze marktanalyse wordt ook rekening gehouden met externe factoren zoals: ligging, nabijheid scholen, winkels, openbaar vervoer, toegangswegen, vraag en aanbod van vergelijkbare panden in de buurt en vastgoedinformatie (bodem, stedenbouw, kadaster, erfgoed, watertoets…).

Schatting

De hierboven beschreven informatie combineren we met onze jarenlange ervaring en kennis. Alle informatie wordt samengebundeld tot een gefundeerd schattingsverslag.

Bespreking onderbouwde schatting

Onze schatting wordt je in detail toegelicht. Al je vragen worden meteen beantwoord en in samenspraak bepalen we de verkoopwaarde van je woning. Onze samenwerking leidt tot de realisatie van een zorgeloze verkoop of verhuur. Of je de verkoop of verhuur van je woning aan onze vastgoedexperten overlaat? De keuze is aan jou! Je woning laten schatten door een Co Immo makelaar is gratis én vrijblijvend!