Kantoren

Kantoor Glabbeek

Kantoor Grimbergen - Brussel - Wemmel

Kantoor Leuven Heverlee

Kantoor Steenokkerzeel

Wie zijn we?

test

De vier zaakvoerders Kristel Van Belle, Annick Puttemans, Vicky Dewitte en Kris Bellefroid dragen de strenge ethische waarden van de vastgoedsector hoog in het vaandel. Wij staan garant voor een persoonlijke, kwaliteitsvolle aanpak met het nodige enthousiasme!

Ons CO IMMO-netwerk garandeert je steeds een professionele aanpak met persoonlijke begeleiding.

Co Immo makelaars

test

De groep Co Immo werd opgericht in 2008 door 4 BIV-erkende makelaars met kantoren gevestigd te Glabbeek, Grimbergen, Steenokkerzeel en Leuven. De goede onderlinge samenwerking en de sterke marketing maakt van Co Immo vandaag een gevestigde waarde met grote naambekendheid in Vlaams-Brabant en Brussel. Co Immo is duidelijk zichtbaar in het straatbeeld, het aanbod van de vier kantoren groeit jaar per jaar.

De zaakvoerders van Co Immo staan garant voor een professionele begeleiding bij de aan- en verkoop of verhuur van je eigendom en dit met nodige zorg en service

CIB: Om u steeds beter te helpen zorgen wij voor permanente bijscholing en werken wij volgens de wettelijke normen.

Hierbij krijgen wij de nodige steun van onze confederatie CIB. Deze staat ons ook bij om uw dossier met de nodige en juiste documenten tot een goed einde te brengen!

BIV: de beroepsfederatie Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code BIV: www.biv.be

Plichtenleer: KB van 27 september 20067 september 2006

Juridisch: U kan te allen tijde bij ons terecht voor juridische en andere vragen betreffende de verkoop/verhuur van uw onroerend goed.

CO IMMO is een samenwerking tussen juridisch en financieel onafhankelijke makelaars.

CO IMMO is bijgevolg een netwerk dat zelf geen bedrijvigheid als makelaar uitoefent noch winsten nastreeft. CO IMMO sluit bijgevolg zelf geen overeenkomsten met klanten af.