Reviews

"Huisje verkocht na 4 maanden"

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Stonden steeds beschikbaar voor alle vragen op alle momenten. Dit alles zorgde voor een zeer snelle en zorgeloze verkoop van mijn woning. Dank je wel hiervoor Co-immo Tienen.

Guy & Ingrid , 13-01-2021

"Uw dossier wordt van A tot Z opgevolgd en afgewerkt"

Ik kan Co-Immo aan iedere koper of verkoper aanraden. Co-Immo beschikt over een team van duidelijke, correcte, vriendelijke en enthousiaste medewerkters. Ik ben in het bijzonder Vicky dankbaar voor haar niet aflatende inzet. Zij gaat in een verkoopdossier met een ongelooflijk enthousiasme tewerk. En belangrijk zij geeft altijd zowel voor de koper als voor de verkoper de juiste en grondige uitleg. Uw dossier wordt van A tot Z opgevolgd en afgewerkt. Doe zo verder Vicky en nog veel succes.

Guy Jacobs , 02-10-2020

"Zeer snelle en zorgeloze verkoop."

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Stonden steeds beschikbaar voor alle vragen op alle momenten. Dit alles zorgde voor een zeer snelle en zorgeloze verkoop van mijn woning. Dank je wel hiervoor Co-immo Tienen.

Nico Vanlaer , 23-02-2020

"Positieve ervaring met Co-Immo"

Op aanraden van een collega contact opgenomen met Co-Immo. Van in het begin een fijn contact met Mario, die de schatting van de woning op zich nam. De verkoop werd dan verder voorbereid door Vicky. Vriendelijke en gedreven dame, niet bang voor een beejte uitdaging… Mario en Vicky hebben op korte tijd ons huis positief in de kijker gezet.

Op zeer korte termijn verkocht en we zien uit naar de afronding van dit project.

Correcte informatie. Degelijke schatting. Goede dossierkennis. Vriendelijke aanpak. Regelmatig feedback. Zeer fijn team. Positieve ervaring met Co-Immo.

Lydia Nagels , 05-05-2021

"Voor een professioneel advies en een klantgerichte aanpak moet je bij Co Immo zijn!"

Wij zijn zeer tevreden over de professionele en zeer vriendelijke service bij Co Immo. Zaakvoerster Vicky en haar medewerker Mario Marting Coppers hebben ons steeds met raad en daad bijgestaan bij de vlotte verkoop van de woning. Voor een professioneel advies en een klantgerichte aanpak moet je bij Co Immo zijn!

Guy Biets , 04-05-2021

"Elke medewerker hier verdient zeker en vast een pluim"

Huis verkocht binnen enkele dagen. Het team van Vicky zet vanaf de 1ste kennismaking het hele systeem in werking. Iedere vraag en wens wordt met de nodige aandacht behandeld.

Elke medewerker hier verdient zeker en vast een pluim. Vastgoedexpert Mario, een jonge man met maar 1 visie, het beste vinden voor zowel verkoper en koper. Het team van Vicky scoort heel hoog in vriendelijkheid, correctheid en stiptheid. Ik en mijn echtgenote kan iedereen aaraden om in zee te gaan met Co-Immo Glabbeek. Doe ze verder team Vicky.

Eddy Preud'homme , 01-05-2021

"Erg behulpzaam, correct en vriendelijk"

Erg behulpzaam, correct en vriendelijk. Wij kocht via dit immokantoor een huis, meer dan tevreden over. 

Caro Tourwé , 28-04-2021

"Bij Co Immo werden we vanaf dag één uitstekend begeleid"

Heel fijne samenwerking bij de verkoop van ons huis. We hadden eerst een ander immokantoor geprobeerd, maar daar deden ze nauwelijks hun best om het huis te verkopen. Bij Co Immo werden we vanaf dag één uitstekend begeleid met interessante analyses van de bezoekers, waar ze positief en negatief over waren en wat wij konden doen om het huis sneller verkocht te krijgen. Een tijdje later was het huis verkocht. Heel aangename contacten ook met de mensen van het kantoor in Glabbeek.

Koen Vits , 28-04-2021

"Professionele en betrouwbare makelaar"

Bij de verkoop van ons huis wilden we een professionele en betrouwbare makelaar die ons kon bijstaan. Zowel voor de zakelijke als de menselijke kant van de zaak konden wij bij Vicky terecht. Wij zijn dan ook erg tevreden van onze keuze voor co-immo!

Huis snel verkocht volgens de afspraken die gemaakt werden bij de ondertekening van het contract! Bedankt voor de fijne samenwerking Vicky!

Peter Hoobers , 09-04-2021

"Wij zijn supercontent over je service"

Dag Vicky, nogmaals bedankt voor de behartiging van de verkoop. Wij zijn supercontent over je service. Het enige waar we spijt van hebben, is dat we de stap naar Co Immo niet veel eerder gemaakt hebben!

Karin en Marc , 09-04-2021

"Deze makelaars zijn super vriendelijk"

Deze makelaars zijn super vriendelijk en ik heb ook een huis gekocht via hun.

Rashpal Singh , 06-04-2021

"To the point"

Zeer professionele aanpak, zeer “to the point” met een accurate schatting en daar bovenop een supervriendelijke sevice.

Marc Hermans , 24-03-2021

"Bedankt voor de goede service!!"

Zeer goede samenwerking voor de verkoop van het huis van mijn papa! Goede opvolging en de verkoop liet niet lang op zich wachten. Bedankt voor de goede service!!

Vanessa Bailly , 04-03-2021

"Vriendelijk, transparant, behulpzaam en correct!"

Vriendelijk, transparant, behulpzaam en correct! In de zoektocht naar ons droomhuis met verschillende vastgoedkantoren in contact gekomen, hier hadden wij veruit de beste ervaring (van eerste bezichtiging tot het afsluiten van verkoop).

Anoniem , 08-01-2021

"Een echte aanrader"

Ben zeer tevreden over de service, transparantie en klantvriendelijkheid. Een echte aanrader als je van plan bent om je vastgoed te verkopen!

Elsje Fransen , 24-12-2020

"Eindelijk verkocht!"

Eindelijk verkocht! We hebben samen een lange weg afgelegd in deze toch wel moeilijke periode maar dankzij het superteam van Co Immo en vooral de fantastische samenwerking, correctheid, stiptheid, enthousiasme en steeds goed gezinde en gemotiveerde Vicky is ons huis eindelijk verkocht. Hiervoor duizendmaal dank Vicky en doe zo verder zoals jullie bezig zijn, Co Immo een echte aanrader!

Nancy Debree , 03-11-2020

"Jullie zijn echt geweldig!"

Bedankt aan het topteam van Co Immo! Jullie zijn echt geweldig! Ik kan jullie aan iedereen ten sterkste aanbevelen. Ik kan alleen maar positief zijn. Bedankt voor de snelle vlotte verkoop! Veel succes verder!

Cecil Verschueren , 28-10-2020

"Correct begeleid"

Steeds goed ontvangen en correct begeleid.

Julie Belpair , 16-10-2020

"Snelle en goede behandeling"

Zeer vriendelijk contact. Snelle en goede behandeling van ons dossier met kennis van zaken. Luisteren tevens naar je verhaal. Echt een aanrader!!! Dank u Ferdi.

Tammy Thierry Jacobs DS , 08-10-2020

"Ik raad deze ten zeerste aan!"

Wij hebben via Vicky een huis aangekocht en zijn heel tevreden van de bereikheid alsook behulpzaamheid van het kantoor. Ik raad deze ten zeerste aan!

Heleen Balpan , 19-09-2020

"Professionele samenwerking"

Fijne en professionele samenwerking! Bedankt Vicky en Mario.

Dorien Buttiens , 12-09-2020

"Jullie zijn echt geweldig"

Jullie zijn echt geweldig, dank u wel voor de snelle verkoop van ons huis. Vicky jouw temperament en Mario zijn engelengeduld (met ons) maakt van jullie een top duo. Op naar de volgende grote stap in ons leven. 

Merve Ozkan , 23-08-2020

"Prime service met duidelijke en open communicatie"

Huis verkocht binnen de twee weken aan de afgesproken voorwaarden! Prima service met duidelijke en open communicatie, stipt in het nakomen van de afspraken. Het dossier wordt heel goed opgevolgd en we werden als verkopers bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en gesprekken met de kopers. Daarnaast hebben ze ook oog voor de emotionele kant die gepaard gaat bij de verkoop binnen bepaalde omstandigheden. Speciale dank aan Vicky Dewitte voor het maken van de foto's en tips naar de verkoop toe en in het bijzonder aan Mario Marting Coppers voor de bijzonder professionele afhandeling!

Kitty Vrancken , 15-08-2020

"Op en top professioneel!"

Top ervaring, vlotte communicatie, gewoon op en top professioneel! Mario heeft ons goed begeleidt met de verkoop van ons huis.

Mathias pittomvils , 10-08-2020

"Professionalisme en uitstekende klantenservice!"

Ons huis hebben we in 2015 gekocht met Co-Immo, en 5 jaar later verkocht met Co-Immo. Professionalisme en uitstekende klantenservice! Vicky en Mario waren er van begin tot eind om ons dit verkoopproject te faciliteren en maakten een correcte inschatting van de prijs aangezien ons huis in 2 weken voor de volle prijs verkocht werd! Nog eens bedankt. Een aanrader!

Anoniem , 06-08-2020

"Zeer geapprecieerd"

Bedankt Vicky voor de hulp en opvolging, zeer geapprecieerd!

Sarah Deserrano , 02-08-2020

"Spontane en eerlijke communicatie"

Top ervaring! Een top team dat zich ondanks de omstandigheden in Corona tijden super inzet voor haar klanten. Spontane en eerlijke communicatie zowel tijdens de aankoopprocedure als achteraf. Een echte aanrader.

Femke Mouton , 26-07-2020

"In no time ons huis verkocht"

Topervaring! Zeer vlotte en duidelijke communicatie, toch heel belangrijk. Wij kunnen Co-Immo enkel maar aanraden! Ferdi, Vicky en Mario hebben ons fantastisch geholpen en in no time ons huis verkocht.

Eva Vantieghem , 13-07-2020

"Een vlotte verkoop"

Alweer een vlotte verkoop via Co Immo Tienen. Veel geluk gewenst aan de nieuwe eigenaars!

Anoniem , 17-06-2020

"Gewoon een goeie makelaar"

Anoniem , 14-06-2020

"Toffe makelaar"

Toffe makelaar & bedankt voor de leuke samenwerking!

Sylvia Courtois , 13-06-2020

"Co Immo stelde realistische, haalbare verwachtingen"

Van in het begin kregen we telkens snel antwoord alsook duidelijke informatie op een heel vriendelijke manier, zowel van Vicky als van Mario. Co Immo stelde realistische, haalbare verwachtingen. Onze woning werd dan ook binnen de week verkocht! De volledige verkoop verliep zeer vlot, het was een fijne samenwerking. Zeker een aanrader!

Hannelore Bollen , 10-06-2020

"Hebben ons eigenlijk niet veel moeten aantrekken"

We zijn heel tevreden over de service en het afhandelen van de verkoop van ons huis, alles werd door Co-Immo geregeld, hebben ons eigenlijk niet veel moeten aantrekken. Zou het iedereen als het mogelijk zou zijn met hun in zee te gaan. Bedankt voor de zeer goede service.

Dunon , 09-06-2020

"Working with them has made this a breeze"

Super friendly and professional staff, we just bought our first house and working with them has made this a breeze. Very fast to respond and handle everything in the process. Definitely recommend.

Christophe Loeys , 15-05-2020

"Very professional"

They did a good job. Very professional and highly recommended.

Werner Plumond , 05-03-2020

"Goed bereikbaar"

Degelijk kantoor. Even buiten Tienen, goed bereikbaar en geen parkeerellende.

Eric droesbeke , 10-02-2020

"Zeer snelle en zorgeloze verkoop"

Perfecte samenwerking met het ganse team. Eerlijk en correcte afhandeling. Wij als verkoper zeker heel tevreden over Co-Immo.

Annick Andries , 14-11-2019

"Team van vakmensen"

Geweldige samenwerking, juiste aanbevelingen, opmerkingen, correcte schatting, ... Teveel om op te noemen! Team van vakmensen, kunnen we enkel aanbevelen! Onze woning razendsnel verkocht. Bedankt Vicky, Wouter en de rest van het team!

Sylvia Drillieux , 05-11-2019

"Kortom: zeer professioneel"

Betrouwbaar en correct. Komen gemaakte afspraken na. Perfecte en snelle afhandeling. Kortom: zeer professioneel. 

Jerry Vranckx , 19-08-2019

"Op en top zakenvrouw"

Vicky, de zaakvoerder van Co-Immo Tienen verkocht ons huis op een maand tijd. Vicky is een op en top zakenvrouw die prefect weet waar ze mee bezig is. Zij heeft het, met al haar inzet, gepresteerd om ons huis (een toch wel moeilijk dossier) op zo'n korte tijd te verkopen. Dikke proficiat Vicky! Wil je kopen of verkopen, huren of verhuren, ga dan eerst eens bij CO-IMMO Tienen langst. Het loont de moeite.

Ann Aerts , 18-07-2019

"Als ik mensen kan aanraden, kies ik voor Co Immo"

Bij deze wil ik jullie bedanken met de verkoop van ons huis het was een leuke samenwerking als ik mensen kan aanraden kies ik voor Co Immo deze personen zijn vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Als ik jullie een goede raad kan geven laat je niet omkopen door empresa consult die werken niet voor je maar tegen je. 

Christel Feraut , 10-07-2019

"Erg behulpzaam in moeilijke omstandigheden"

Ik heb een erg vlotte communicatie en samenwerking met Vicky ervaren. Ze was erg behulpzaam in moeilijke omstandigheden. Ik ben blij dat ik gekocht heb via Co-Immo!

Lore Lejeune , 07-05-2019

"Vriendelijke en correcte afhandeling"

Ik heb een huis gekocht via Co-Immo. Vriendelijke en correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden en raad het immo kantoor zeker aan!

Kirsten Vanderstappen , 20-02-2019

"TOPservice"

Ons eerste huis gekocht via Co-Immo en ook weer verkocht via hen! TOPservice, met steeds wederzijds heel goed contact! Correcte, vriendelijke, enthousiaste en hele aangename mensen! Absolute aanrader! 

Lien Vandecauter , 25-01-2019

"Ik wil deze groep dan ook bij iedereen aanbevelen"

Ik heb met Co-Immo een zeer goede ervaring gehad bij de verkoop van mijn vastgoed. Vooral de vriendelijkheid van de makelaars, de correcte en nauwkeurige samenwerking vond ik heel belangrijk. Ik werd er heel uitvoerig en duidelijk geïnformeerd over mijn vastgoed en de stand van zaken. Het "to the point" principe van de medewerkers van Co-Immo vond ik heel belangrijk. Eveneens de snelle communicatie en gegevensuitwisseling per mail en per telefoon vond ik zeer positief. Ik dank Co-Immo dan ook van harte voor hun mooi support en wil deze groep dan ook bij iedereen aanbevelen. 

Eddy Vandersmissen , 14-01-2019

"Zeer pragmatisch"

Prima service. Zeer pragmatisch en altijd bereid tot overleg.

Anoniem , 14-12-2018

"Perfect team!"

Zeer goede ervaring, vriendelijk, duidelijk en correct. Perfect team!

Kris Jonckers , 05-12-2018

Deze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan