De beste vastgoed deals in Spanje

Ben je op zoek naar een vakantiewoning of een goede vastgoedinvestering in het buitenland? Dan moet je absoluut verder lezen!

Co Immo in Spanje

Co Immo is ook actief in Spanje, meer bepaald in de regio rond Marbella aan de Costa del Sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het ganse jaar door iets te beleven valt. Zeg maar ‘het Knokke van Spanje’.

Dankzij de samenwerking met onze lokale Vlaamse partner, die reeds vele jaren gespecialiseerd is in deze kosmopolitische regio, hebben wij steeds als eerste toegang tot de goedkoopste pre-launch prijzen van alle nieuwbouw projecten in en rond Marbella, alsook tot bijna 20.000 herverkoop eigendommen.

Samen helpen we je graag verder om het vastgoed te vinden dat perfect bij je past.

Je krijgt dus zowel professionele begeleiding in België als aan de Costa del Sol aan geen enkele extra kost. In Spanje wordt er namelijk gewerkt met een uniform prijsbeleid. Dezelfde prijzen gelden voor elke koper, of je nu met de hulp van een (of meerdere) makelaar(s) of op je eentje bij een project binnenstapt, de aankoopprijs zal steeds dezelfde zijn.

Ja, ik wens graag meer informatie over je vastgoedaanbod in Spanje

Marbella: dé plek voor levensgenieters

2,5 uur vliegen vanuit België of Nederland en je bent in een andere wereld. Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopolitische en mondaine Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer. En dit het hele jaar door.
Als Spanje een kip zou zijn, dan was Marbella het gouden ei!

Hoe gaan we te werk?

  • 1. Kennismaking – Via ons kennismakingsformulier kan je een link naar ons vastgoedaanbod aanvragen om alvast een eerste idee te krijgen van de mogelijkheden. Of u kan je vastgoed voorkeuren doorgeven en wij maken een voorstel op maat. Tijdens een persoonlijke ontmoeting, op ons kantoor of bij je thuis, bespreken we deze voorstellen dan samen met u in detail.
  • 2. Je droomwoning zoeken – Op basis van je feedback gaan we verder aan de slag. Tot we vinden wat u zoekt en samen een overtuigende shortlist hebben samengesteld. Op die manier kunnen we zeer doelgericht te werk gaan tijdens de inspectiereis.
  • 3. Inspectiereis – In samenspraak organiseren we jouw 3-daagse inspectiereis. Tijdens je bezoek ter plaatse laat onze Vlaamse collega u letterlijk zien, horen, voelen, ruiken en proeven van de streek en de door u geselecteerde panden. Indien u uiteindelijk overgaat tot aankoop via onze bemiddeling, betalen wij jouw verblijf in het hotel (max 2 personen) en je vliegtickets terug.
  • 4. De ideale woning gevonden – Wij begeleiden jouw, samen met een lokale Nederlandstalige advocaat, doorheen het hele aankoopproces en de bijhorende formaliteiten. Wij houden persoonlijk contact tot de aankoop volledig is afgerond, maar ook daarna.
  • 5. Na verkoop – Door onze Club voor Levensgenieters in Marbella ontmoet je gelijkgestemde Vlamingen tijdens een brunch, een leuke boottocht, een ontspannen natuurwandeling of een culturele uitstap. Zo maak je nieuwe vrienden en geniet je volop van de Spaanse zon en het goede leven.

Waarom kiezen voor een Vlaamse & lokale makelaar?

Het vastgoedaanbod aan de Costa del Sol is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met 1 betrouwbare partner.

Spaanse vastgoedsysteem

  • • In Spanje bestaan er geen exclusiviteiten en kunnen alle makelaars dezelfde panden op de vastgoedmarkt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

  • • Indien je het verkoopteam van een promotor rechtstreeks zou contacteren, wordt de makelaarscommissie aan hun uitbetaald. Er worden geen kortingen gegeven aan rechtstreekse contacten. Bij off-plan en nieuwbouw panden zijn de verkoopprijzen identiek voor kopers met of zonder de tussenkomst van een makelaar. Je betaalt dus helemaal niets extra voor onze diensten en jouw aankoop zal met onze hulp veel eenvoudiger én efficiënter verlopen.

  • • Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk jouw taal spreekt en zich 100% inzet voor je.